Muzikanten platform

Een platform voor muzikanten en artiesten om zichzelf te profileren in vorm van hun eigen promotie pagina’s, waar bezoekers direct contact kunnen leggen met de muzikanten, zonder tussenkomst van een derde partij.

Verdieping in het Symfony framework

Dit project is ontwikkeld op Symfony 3.4 waarbij enkele bundles zijn toegevoegd zoals het KnpMenuBundle voor de breadcrumbs en menu.

De front-end is via Scss en simpele jQuery wat gecompiled word via Gulp. De structuur is aan de hand van ATOM design en benamingen via het BEM princiepe. Meer informatie daarover kan je hier vinden.

Het project is opgezet met het idee om meer inzicht te krijgen in de back-end mogelijkheden van Symfony, wat er allemaal al in het framework zit en waar mijn eigen limitaties als Front-end developer liggen. Zo is het database model, controllers en formulieren door mijzelf opgezet, en het account gedeelte inclusief login door middel van Symfony documentatie.

Voor het wachtwoord vergeten functionaliteit heb ik de hulp ingeroepen van een back-end collega, net als het inrichten van multi uploads.

Het project is nooit gelanceerd omdat het voor mij alleen om het leerproces ging. Interesse om eens in de code te duiken? Stuur een berichtje en ik geef je graag toegang tot het github project.

Op behance is zowel de recente als vorige design te vinden.

Benieuwd naar de visuals van dit project?